Fliser til gangen

Når det gjelder interiør i huset har vi lagt oss noen tanker om dette, og har grei formening om hva vi vil ha. Slik som at vi skal ha faspanel på veggene, og en annen panel i taket. I hallen har vi vurdert litt forskjellig, men har vel endt opp med fliser på gulvet. Akkurat hvordan fliser er det ikke like greit å se for seg. Nedenfor er to eksempler, og jeg syns den til venstre er veldig flott, men er fortsatt usikker. Døren dem ligger mot er en gammel skyvedør som som er malt opp igjen i den fargen den hadde. Kommer ikke frem så godt på bildet, men er en flott gammeldags grønnfarge. Flere bilder kommer når døren er helt ferdig.

 

Bildet med blitz...

 

 

 

 

2 kommentarer

Helene

27.10.2016 kl.13:30

Hei, har du fargekoden på den grønne døren? Jeg holder på å pusse opp et gammelt hus fra 1936 og forsøker finne en passende grønnfarge:-)

Christine

27.10.2016 kl.14:17

Hei!
Fargekoden er s4010-g70y. Veldig fin grønnfarge, men litt mørkere enn du ser på bildet. Ellers syns jeg også Jotun sin "krydderurt" er fin, den har vi på stue/kjøkken :)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

31, Ringerike

Instagram: @livetilia Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits