Da er det vel på tide med en oppdatering!

Oj oj oj.... Nå kommer det endelig en oppdatering fra Lia. Det skjer ting i Ådalns ikke fullt så dype skoger lenger. Det er blitt høgd litt mer av det som sto igjen av skog der, så nå er utsikten til Sperillen upåklagelig.

 

 

Huset har reist seg, vinduer er satt og inn og kledningen har kommet opp på en side av huset. Nå begynner det å ligne hus!

 

 

Vi har ikke helt bestemt oss for vindusomramming ennå, men vi vet jo hvordan det sånn omtrent skal se ut. Etasjeskille driver vi også å kikker på hva vi skal ha. Inspirasjon finner vi rundt omkring på gamle hus. 

Her er guttungen i det som kommer til å bli hans rom. Stort nok rom for liten gutt, endelig får Legoen plass på rommet!

 

 

Det er ikke kommet på taktstein på taket ennå, men vi har valgt hvilken type vi skal ha. Ønsket helst teglstein, men med tanke på budsjettet så har vi endt opp med en betongstein. Den er enkeltkrummet og fra Skarpnes. Tror det blir veldig bra, og kommer til å kle huset bra. Bilder nedenfor er henter fra siden dems, skarpnes.com. 

  

Så da er det kommet en foreløpig update på hvordan det står til oppi Lia. Vi gleder oss til vi kan flytte inn!

2 kommentarer

Iselin Renée

12.03.2015 kl.09:51

så fine bilder :)

12.03.2015 kl.19:38

Wow. Jeg er imponert! Så flott det blir. Gleder meg til å stedet live! Så flinke dere er!

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits