Begynner å skje ting!

Da er jeg tilbake med en oppdatering på hvordan det går i Lia nå!

Først og fremst kan jeg jo si at igangsettingstillatelsen er gitt, så da er det bare å kjøre på. Robert har drenert og laget vei ned til der huset skal stå. Veien går ned mellom låven og det gamle huset. Det hjalp å få drenert, har vært litt vått nedover der som huset skal stå.

Videre er tomta blitt gravd ut mye, og MYE stein er blitt fyllt på igjen der huset skal stå. Robert har hatt noen hektiske helger nå i høst!
Rør er lagt klart, singel er fyllt på og i går ble det forskala til såla slik at den kan støpes. Da fikk man med ett inntrykk av at her kommer det faktisk til å stå et hus etterhvert! Og det er jo litt kult;-) Virker nesten litt lite når man står inne i det, men det blir jo ikke det. Grunnflata i første etasje er på 126 kvm + 25 kvm tilbygg.

Her blir det hus!

I skrivende stund er det 20. oktober, og i går lå det snø på Høgfjell på andre siden av Sperillen...

Å ja, vinduene våres er kommet! Bestilt fra Sparevinduer.no, og de ser fine ut. Bestilte umalte for vi syns ikke de ferdigmalte vinduene har den helt rette "looken", kan se litt "plastikkaktig" og dødt ut. Og hvis man får en skade på det detter det av flak med maling. Mye bedre å flikke litt på det hvis det er malt ordentlig på. Har veldig lyst til å bruke linoljemaling på vinduene, da det er bedre for treverket og gir en pen finish. Verandadørene ble vi anbefalt å ta ferdigmalte pga sprossene.

Nyeste tilskuddet i familien må også være med å inspisere tomta! Er jo her hu skal vokse opp :-)

Nå blir det fullt fokus på det nye huset, slik at låven og det gamle huset må nok vente enda litt til. Vil komme oss oppover nå, med to barn i hus merker man at det begynner å bli trangere her vi bor nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits