Sol, hvitveis, bekkesildring... OG ØDELAGT HUS!

Da er det en stund siden jeg har fått skrevet noe igjen her. Må innrømme at det går litt tregt med oss... Har fått klarsignal fra banken da, så da er heldigvis ikke det noe å bekymre seg for. Må bare få sendt inn søknad om utslippstillatelse til kommunen, slik at vi kan få igangssettingstillatelse. Har avtale med han som skal skrive den søknaden for oss om at vi skal ta jordprøver nå i slutten av uka, og så sender han inn søknad ganske kjapt etter det.

Men vi (Robert...) har en veldig gravejobb foran oss for å få dandert tomta der huset skal stå. Har ikke vei ned dit engang, så det må på plass før vi i det hele tatt kan begynne å tenke på å bygge. Og det tar tid! Hvis vi rekker å begynne å bygge i år blir det uansett ikke før til høsten. Men er så mye annet som skulle vært gjort å, har jo en låve som helst skulle vært fikset ferdig å. Men denne tiden skulle vi gjerne hatt litt mer av...

 
Har forresten tatt en avgjørelse på det gamle huset. Det skal rives. Hadde et "lite" uhell her før i våres, da vi skulle brenne noen paller ute på plassen. Men ilden spredde seg litt, selv om den ikke var helt ute av kontroll da. Men tilfeldigvis oppdaget svigerfar at det såvidt var litt varmgang og røyk litt av panelen på huset. Var såvidt en glo der. Men da måtte man ta affære, så Robert brukte graveren og reiv ned veggen. Faren avverget, men da var det et hus uten vegg der. Så sånn kan det gå... Da er det ikke noe å lure på lenger hva vi skal gjøre med det hvertfall. Når vi også fikk sett nærmere på reisverket kunne vi se at det var helt ødelagt av maur og råte. Så hadde vært umulig å få gjort noe med uansett.

 

 

Men ellers er det jo bare idyll oppi Lia! :-) Begynner å bli grønt rundt omkring, mye hvitveis og bekken sildrer så koslig. Da er det godt å være i Lia!!

 
 

 

2 kommentarer

Therese Nybu

19.05.2013 kl.22:16

Ser ut som en nydelig plass da, hehe :)

Christine

21.05.2013 kl.14:58

Therese Nybu: takk, vi syns jo det vi å :) bare få på plass noe hus også så, hehe..

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits