Gammel takstein; check!

Vi har vært så heldige å fått masse gammel takstein fra en gård i nærheten, som vi har planer om å bruke på gamlehuset. Disse taksteinene måtte legges over i pallekasser, slik at vi får lagret dem ordentlig. Og dette var en tung jobb... Omtrent 100 m2 eller mer med takstein måtte flyttes fra den ene pallen og stables pent i den andre pallen. Var en grei nok jobb det, men problemet var at vi måtte børste over hver stein for å få vekk den verste mosen og mugg som hadde kommet under lagring. Å stå og lempe stein i stekendes sol var tungt, så holdt nesten på å svime av! Tok ikke alt på en gang, delte det over noen dager. Tror vi endte opp med 26 kasser med cirka 100 stein i hver. 2600 stein det! Er ikke rart man blir litt lei da... Men da har vi hvertfall fått dekket behovet for gammel takstein :-) 

Enda godt vi har den flotteste stranda i Ringerike rett i nærheten, etter en tung arbeidsøkt var det godt å ende dagen her!

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits