Liaveien og trappestolper!

Hei og hopp!

Det er sommer, det er regn og det er enda mer regn!

Har ikke blitt så mye jobbing som vi hadde håpet på så langt denne sommeren, men Robert har fått gjort litt likevel da. Han har fått revet ut noe av det gamle låvegulvet, og revet noe av taket som er over fjøset. Lå masse leire der, så mesteparten av det som er inni i låven er jo nå nedstøva. Han og faren hans har også fått skåret opp noe av tømmeret vi la til side, slik at vi kan bruke det selv. Det er blitt noen stokker som skal gå til å reparere de knekte bjelkene i fjøset og så har det også blitt litt ekstra materialer. Kjekt å ha!

 

Noe annet som har skjedd denne sommeren er at kommunen nå driver å gir veinavn til alle småveier, og gjett hva veien som går forbi oss skal hete? Jo, Liaveien! Vi syns det var et kjempeflott navn :-) Har til og med fått fint skilt!

 

 

Vi driver alltid å kikker litt rundt om vi kommer over noe bygningsdeler eller annet som vi tror vi trenger etterhvert, mye titting på finn.no. Og nettopp der fant vi disse flotte trappestolpene! Det er to stykker, pluss en del som skal stå mot veggen. Det vi tenker oss er at vi skal ha en trapp med en flott stolpe i hver etasje og at den går i bue i 90 grader, med et flott gammeldags hånddrev. Har jo bare stolpene ennå, men tror ikke det skal bli noe problem å få laget resten av trappa. (For dem som kan det selvsagt..) Uansett, de var så flotte de stolpene at vi måtte bare slå til!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits