Da er hogginga unnagjort, og vi har UTSIKT!

Etter 4 dager med hogging er all grana nå tatt, og eiendommen er blitt totalt forandret! Har ikke lenger et småbruk dypt inne i skogen, men på en høyde med utsikt mot fjord og fjell. 755 kubikk fikk vi ut av den lille "skogeiendommen" våres, så det må vi si oss godt fornøyd med. Er litt rart hvor forandret eiendommen ble nå, og der som vi har gått før og sett for oss hvor huset skal stå og hvor vi tror grensa går osv., må vi bare tro om igjen. Er ikke til å kjenne igjen! Nesten litt småvemodig, ettersom man har jo blitt litt glad i skogen å, men alt i alt ble det jo bare ekstremt bra å få tatt det! Må bare venne meg til det, hehe..

Er ikke like godt å se på bildene, men jeg kan garantere. Det er utsikt der! :-) Står igjen litt lauvskog som skal tas etterhvert, så da blir det helt åpent der.

 

Før:                                                                                                                              

 

Etter:
Det står som sagt litt lauvtrær igjen som skal tas, men det går ann å skimte vannet mellom trærne rett fram. Og andre siden av dalen.

 

Før:

 

 

Etter:


 

 

 

Masse, masse tømmer... Og fjord og fjell :-)

 

Robert på en av de større granbuskene....


Fra nordsiden av tomta

Tomta sett nedenfra

Så vi er veldig godt fornøyd med denne helgen, og en stoooor takk til Kjetil som ofret pinsehelgen for oss!! :-)

 

 

2 kommentarer

Krusmynte.com

29.05.2012 kl.22:16

Så herlig det ser ut hos dere:)

Christine

30.05.2012 kl.19:52

Takk for det, stille og godt er det å :-)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits