Da er taket tett!

Etter en økt til har endelig taket blitt tett. Det skal nok bli godt for det lille huset :) Andre siden av taket var betydeligere dårligere enn første siden vi tok, så man måtte passe seg litt ekstra når man holdt på der oppe.

Her har dem hivd av all taksteinen, og begynt å rive undertaket.

Noen partier var ekstra råtne...

Her ser man rett ned til kjøkkenet i første etasje, andre etasje er helt borteHer ser man tydelig at deler av andre etasje mangler, det har opprinnelig vært to boder langs veggen her. Men det er en stund siden.... Ytterveggen til høyre har sklidd ut, siden grunnmuren har sklidd ut og dratt med seg veggen. Man kan se glippen mellom ytterveggen og innervegg.
Da er alt av gammel takstein og undertak borte, og noen nye lekter er lagt på der det trengtesOg da blir bølgeblikken lagt på! Så nå har huset fått nytt tak, som forhåpentligvis sinker forfallet og gir oss litt mer tid til å få orden på hele huset. Det er godt å vite at huset endelig står tørt!

3 kommentarer

Bondekjerringa

05.10.2011 kl.23:00

Se der ja. Så bra at det er tørt! Skal dere ha bølgeblikktak, eller legger dere annet tak senere? Kan tenke meg det hadde blitt knallfint med skifertak :)

Christine

06.10.2011 kl.21:02

Dette er bare midlertidig, men når det blir litt mer skikk på huset skal vi ha ordentlig tak:) Har ikke sett så veldig mye på hva vi velger av tak, men tror vi ender opp med takstein. Selv om skifer hadde sikkert blitt flott det å:) Men det er nok en stund til før vi er der, nå er jo vinteren på tur så da skal vi ikke gjøre noen ting der. Men begynner på'n igjen til våren!

Raymond

07.10.2011 kl.18:26

Flinke dere er. Gleder meg te å komme opp og se jeg og.

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits