Første arbeidsdagen

I dag har vi hatt første økta, av mange, og har såvidt begynt  å rydde opp i Lia. Robert hadde med seg ryddesaga og fikk tatt endel gras og buskas som var på tunet. Det trengtes! Etter at vi tok de første bildene på forsommeren hadde det vokst opp masse! Jeg begynte med en annen kjedelig og tung jobb, nemlig å fjerne alt det gamle høyet i låven. Det sto også endel gamle stokker i låven, som mamma og mannen hennes Roger begynte på. Mamma bar ut stokkene, mens Roger kappet det opp til ved. Vi ble hverken ferdig med stokkene eller høyet, men det er godt bare det å få begynt!

Slik så det ut før Robert begynte å rydde:Man kunne nesten ikke se huset:

Her er Robert i gang:

Sånn så det ut etter at Robert var ferdig. Fortsatt masse som må hugges rundt der, men det ble hvertfall litt mer åpent på tunet:

Og dette har jeg holdt på med i dag. Gammelt, støvete høy. Var litt tungvint arbeid da jeg først måtte lempe høy over på en presenning, for så å dra presenningen dit det skulle kastes. Og så gjøre det x antall ganger til. Er vel omtrent halvparten som ligger igjen her. Men det må gjøres det å, bare godt  å komme i gang :)

7 kommentarer

Raymond

31.08.2011 kl.16:30

Så kjekt å se. Gleder meg te å komme opp dit og se med egen øyne. Men veldig kljekt med bilder. Gleder meg te å se framgangen. Kommer å hjelper te jeg og. Men ikkje før te neste sommer.

Christine

31.08.2011 kl.20:41

Takk for det, vi trenger nok litt hjelp ja:) Skal prøve å legge ut bilder hver gang vi får gjort noe :)

Christine

06.09.2011 kl.20:01

Takk :)

Martine <3

06.09.2011 kl.20:04

Kjempe fine bilder =) Ser kossikt ut der ..

Blir glad for en kommentar tilbake =) www.mywaymylife.blogg.no

Hilde Schau

06.09.2011 kl.20:50

Så koselig ut :-)

Christine

06.09.2011 kl.20:53

Takk for det:)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits