Hvem er vi?

Vi er en liten familie på tre, pluss en pusekatt som blir kalt Pus. Det er meg på snart 26 år, min samboer Robert som blir 30 til jul og vår sønn Phillip på halvannet år. For tiden bor vi i en nybygd tomannsbolig i Hønefoss, men drømmen er jo et småbruk. Vi har vært sånn halvveis på utkikk etter det lenge, og da kommunen ikke ville godkjenne noen andre byggeplaner vi hadde, begynte vi å tenke på Lia. Det er oldefaren til Robert som bygde det rundt 1935, men det ble solgt ut av familien i senere tid, og har siden bare forfalt. Men jo mer vi tenkte på det, og besøkte det noen turer, begynte vi virkelig å ha tro på at dette var stedet! Og da vi ringte han som eide det, og han ville selge, ble vi jo selvsagt kjempehappy! Nå kunne virkelig drømmen om småbruk begynne :)

 

- Christine -

4 kommentarer

Raymond

08.09.2011 kl.19:05

Veldig glad for at dere fikk kjøpt det og at det e tebage i familien.

Me gleder oss te å komme å se.

Christine

08.09.2011 kl.21:03

Raymond: Ja, vi å:) Er så synd det har forfalt så veldig, men vi skal prøve å få hele stedet tilbake til den standen det fortjener! Så får vi ha en skikkelig familiesammenkomst når den tiden er inne :)

lasse bunæs

22.07.2012 kl.23:19

Hei!

Jeg har delene dere trenger til Drammens etasjeovnen.

Mvh

Lasse

Christine

23.07.2012 kl.15:00

Hei Lasse!

Hvis du kan sende meg en mail på chrizzz85@hotmail.com hadde det vært fint, så kan du fortelle meg mer om delene du har og ev. pris.

Christine

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

30, Ringerike

Jeg er ei jente på 30 år, som sammen med min samboer Robert har kjøpt småbruket Lia. På denne byggebloggen kan du følge med på veien fra å få et falleferdig småbruk, til forhåpentligvis å bli vårt drømmehjem :)

Kategorier

Arkiv

hits